STUDENTSINC

De perfecte plek om je bedrijf te starten

CO-WORKING SPACE

We houden ervan om te zien met welke gave ideeën mensen bezig zijn en vinden het al helemaal belangrijk om van elkaar te leren. Mocht je op dit moment niet toe zijn aan een minor, specialisatie of afstudeertraject maar wil je wel ontzettend graag met je onderneming aan de slag dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan het co-working programma. We hebben altijd plek en mogelijkheden om meer ambitieuze ondernemers te huisvesten. Ben je geïnteresseerd? Kom een keer langs!

KOM EEN KEER LANGS

 

EVENTS

We verzorgen met grote regelmaat inspirerende evenementen. Sprekers, workshops, borrels, hackaton, pitches, wedstrijden, noem maar op. Naast dat we met alle start-ups samen lunchen is er elke donderdagmiddag vanaf 17:00 een borrel waarbij de community samenkomt. Natuurlijk ben je van harte welkom om eens een biertje te komen drinken of een ander evenement bij te wonen. Onze evenementen proberen we altijd gratis te houden!

CHECK EVENTS

“De kennis die ik hier op heb gedaan is niet alleen waardevol voor mijn bedrijf, maar nu ik het een keer helemaal heb meegemaakt kan ik het vaker inzetten!” - Joost

EEN KEER DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

EEN AFSPRAAK MAKEN