STUDENTSINC

De perfecte plek om je bedrijf te starten

STUDENTEN INCUBATOR

StudentsInc is de levendige ondernemers community op het Utrecht Science Park voor studenten van Hogeschool Utrecht (HU) en Universiteit Utrecht (UU). Ben je student en wil je jouw vaardigheden ontwikkelen op het gebied van ondernemen? Of heb je al een onderneming en kan je goed gebruik maken van coaching en een netwerk? Dan ben je hier op het juiste adres.

Jaarlijks worden ruim honderd studenten in onze programma’s begeleid bij het ontwikkelen en verder uitbouwen van hun bedrijfsidee. Ze krijgen daarbij ondersteuning van community-leden en ervaren coaches/ondernemers. StudentsInc is óók een plek waar studenten die willen afstuderen op hun eigen bedrijf hun stage kunnen lopen.

Er zijn bij StudentsInc doorlopend tussen de 15 en 20 startups gehuisvest, afkomstig van een brede range aan opleidingen.

KOM EEN KEER LANGS

ONDERWIJSINNOVATIE

Daarnaast is StudentsInc een plek waar geëxperimenteerd wordt met ondernemerschap, ondernemend onderwijs en onderwijsinnovatie en waar kennis en ontwikkeling wordt uitgewisseld met de verschillende minoren en afstudeerrichtingen die hier doorlopend worden gehuisvest en waar de programma’s van StudentsInc in worden toegepast. Door gebruik te maken van de flexibele en open onderwijsruimtes ontstaan er crossovers en is er ruimte voor uitwisseling, ontwikkeling en innovatie.

De ondernemende minoren/programma’s die bij StudentsInc in huis worden aangeboden betreffen de afstudeerrichting Creatieve Industrie; de minor Ondernemerschap; de minor Project van je Leven; de minor Business Innovation Design en de cursus Global Entrepreneurship.

EVENTS

We verzorgen met grote regelmaat inspirerende evenementen. Sprekers, workshops, borrels, hackaton, pitches, wedstrijden, noem maar op. Naast dat we met alle start-ups samen lunchen is er elke donderdagmiddag vanaf 17:00 een borrel waarbij de community samenkomt. Natuurlijk ben je van harte welkom om eens een biertje te komen drinken of een ander evenement bij te wonen. Onze evenementen proberen we altijd gratis te houden!

CHECK EVENTS

“De kennis die ik hier op heb gedaan is niet alleen waardevol voor mijn bedrijf, maar nu ik het een keer helemaal heb meegemaakt kan ik het vaker inzetten!” - Joost

EEN KEER DE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN?

EEN AFSPRAAK MAKEN