EVENTS

Maak het mee

Hier gebeuren mooie dingen

Check hier alle opkomende events bij StudentsInc (en partners)! Elke donderdagmiddag is er een borrel, ook daarvoor kun je je aanmelden!

 

Events

Introductie intellectueel eigendom – Gemeas Patents
Studentsinc Donderdag 31 mei 17:00 - 18:00 uur

"Hoe bescherm ik mijn idee, product of dienst?"

Op donderdag 31 mei beantwoord Arjan van der Maarl al onze vragen over het beschermen van ideeën, producten, diensten. Met uiteraard tips & tricks!

Verschillende vormen van intellectuele eigendomsrechten, zoals octrooirecht, merkenrecht en auteursrecht, komen aan de orde, waarbij een duidelijke link gelegd wordt naar de commerciële inzet van intellectuele eigendomsrechten. Er wordt ingegaan op de vraag hoe een intellectueel eigendomsrecht verkregen kan worden en wanneer het verstandig is om te beginnen met aanvragen van intellectuele eigendomsrechten. Specifiek zal worden ingegaan op de zin en onzin van software-octrooien.

Arjan van der Maarl is Nederlands en Europees octrooigemachtigde. Arjan is onder meer gespecialiseerd in software implemented inventions. Na 15 jaar embedded systemen te hebben ontwikkeld als engineer en architect, heeft Arjan de overstap gemaakt naar octrooigemachtigde, daarmee is hij één van de weinige octrooigemachtigde in Nederland met relevante industrie ervaring. Thans is Arjan werkzaam bij Gemeas Patents.

31
May
Entrepreneurship Day Utrecht
Get inspired by Utrecht startups

More info will follow

13
Jun