studentsinc

Next Generation Entrepreneurs

 

Signup for the newsletter

Kantoorruimte

Op de werkplekken bij StudentsInc werk je aan je bedrijf of idee. En geen zorgen, er is koffie!

Community

Door de enthousiaste community van ondernemende studenten zijn feedback, tips en hulp altijd beschikbaar.

Coaching

StudentsInc beschikt over ervaren coaches en verschillende cursussen/workshops over ondernemen.

Een kijkje bij studentsinc:

Onderstaande video geeft je een kijkje in de wonderlijke wereld van StudentsInc

 

Studentsinc & Ondernemen

Ondernemen is een vak en dat vak kan je leren door het veel te doen. Het moet je wel liggen, want ondernemen is zwaar werk, maar je hoeft er niet voor in de wieg gelegd te zijn. StudentsInc is de plek waar je kan ondernemen naast je studie en waar je de ruimte en ondersteuning krijgt bij het ontwikkelen van je eigen bedrijf en waar je je ondernemerschaps kennis en vaardigheden kan aanscherpen.

Je maakt bij StudentsInc deel uit van een bruisende community van zo’n zestig enthousiaste ondernemers en je krijgt de beschikking over werkplekken en een enorm netwerk van coaches, ondernemers, investeerders, specialisten en potentiële partners en klanten, Daarnaast kan je workshops en programma’s volgen zoals Afstuderen Op Eigen Bedrijf, Minor Ondernemerschap, Pressure Cooker. Je kan tijdens je studie je bedrijf ook vestigen bij Studentsinc. Enthousiaste ondernemers zijn altijd welkom!

PROGRAMMA'S BIJ STUDENTSINC

Afstuderen op eigen idee of onderneming


Studenten kunnen, in overleg met de afstudeercommissie van hun eigen opleiding, afstuderen bij StudentsInc op hun eigen bedrijf. Samen met StudentsInc formuleer je een afstudeeropdracht die tegemoet komt aan de vereisten van jezelf, je opleiding en StudentsInc. StudentsInc is je afstudeerbedrijf en bedrijfsbegeleider. Van StudentsInc krijg je de opdracht om een business design te maken voor je eigen bedrijf en dat business design te toetsen op technische- en financiële haalbaarheid en op acceptatie bij je klantgroepen. Als afstudeerder/ondernemer doe je mee aan het pressure cooker programma.

 

IK WIL MEER INFO

Pressure Cooker; Discovery Program


Het Discovery Program is het 1e traject uit de Pressure Cooker en duurt 3 maanden. Hier doe je essentiële kennis en vaardigheden op voor het opstarten van je bedrijf. Je leert niet alleen de meest actuele en relevante theorie, maar je past deze ook toe op je eigen bedrijf (idee). Het programma bestaat uit zeven workshops/feedback sessies waarin je jouw bevindingen pitcht aan je coach. Aan het eind van het programma presenteer je jouw business design aan de community. Het Discovery Program start twee keer per jaar (blok A en C).

 

IK WIL MEER INFO

Ondernemerschap in het onderwijs


StudentsInc is het hart van jong ondernemend Utrecht. Omdat wij onze community altijd uit willen breiden met inspirerende mensen huisvesten wij ook diverse ondernemende minors en andere programma’s in ons pand. Ons vlaggeschip is de Minor Ondernemerschap, waarin we alle nieuwe inzichten op het gebied van ondernemerschap verwerken, maar waar je vooral als ondernemer helemaal los kan gaan om uit te zoeken hoe je van je eigen bedrijf een succes kan maken.

Verder vind je bij ons in huis:

 

IK WIL MEER INFO