Werken met

Studentondernemers met ambitie

Coordinator Marketingcommunicatie & Events bij StudentsInc (0,8 fte)

 

Ben jij die enthousiaste en doortastende medewerker die meer vorm en inhoud wil geven aan de marketing communicatie en evenementen bij StudentsInc?

StudentsInc is een initiatief van Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. Doelstelling van StudentsInc is het promoten en bevorderen van onderwijs in ondernemerschap. Bij StudentsInc kunnen studenten van UU, HU en UMC naast hun studie een eigen bedrijf starten. Ze krijgen daarbij kantoorruimte aangeboden en ook ondersteuning door coaches en andere ondernemers. Daarnaast ontwikkelt en geeft StudentsInc ondernemerschapsonderwijs en biedt ruimte aan ondernemende onderwijsprogramma’s van HU en UU.

StudentsInc bestaat uit een klein team wat bestaat uit de coördinator, verschillende coaches, de Student Board, een communitymanager en een Marketing & Communicatie collega. Wij zoeken per september tijdelijke vervanging voor onze M&C collega.

Je werkzaamheden

StudentsInc zoekt een enthousiaste en doortastende medewerker (m/v) die verder vorm en inhoud wil geven aan de marketingcommunicatie en de evenementen van StudentsInc. Het is een startfunctie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Doel is het uitbreiden van de community en het promoten van ondernemerschap in de organisatie, op de uithof en in de regio. Onder de taken is begrepen het organiseren van (wekelijkse) community evenementen (gastcolleges en workshops), jaarlijkse grote publieksevenementen, bouwen en onderhouden website, opzetten van een externe nieuwsbrief, social media marketing en gastheer(vrouw)schap.

Je profiel

De kandidaat voor bovengenoemde functie is net afgestudeerd (bachelor of master) in een commerciële en/of communicatie richting en voelt zich thuis in een pioniers omgeving. Je bent zeer zelfstandig en ondernemend en je hebt aantoonbare ervaring met social media en het organiseren van evenementen. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift en heb je basale technische kennis van websites.

Over de werkplek

Je werkplek wordt op de 9e  etage van ons gebouw aan de Daltonlaan 200, vlak buiten het Utrecht Sience Park van Utrecht

Je arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een contract (D4) als Medewerker Marketing & Communicatie met een omvang van 0,8 fte.  Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal € 2.013,- en maximaal € 2.725,- (schaal 8). Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand. Tenslotte hebben wij een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en fitness.

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie, mail je vragen naar info@studentsinc.nl (niet voor solliciteren).

Meer informatie over StudentsInc kun je vinden op https://www.studentsinc.nl/

Het algemene functieprofiel Medewerker Marketing & Communicatie kun je hier vinden onder de rubriek informatie.

Meer informatie over –Werken bij- Hogeschool Utrecht is verder te vinden op www.hu.nl > werken bij HU.

Je kunt uiterlijk tot en met 15 april 2018  a.s. je sollicitatiebrief en CV versturen naar info@studentsinc.nl

 

 

Vacature Stagiair Content & Engagement management (per direct)

Wil jij stage lopen in een jonge dynamische ondernemende omgeving; Een plek waar studenten middels een compleet andere onderwijsbenadering worden uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen? We hebben een uitdagende stage voor je, waarin je de kans krijgt StudentsInc door te ontwikkelen en bij te dragen aan de bekendheid van StudentsInc in de regio en daarbuiten.

 

Over StudentsInc

StudentsInc is een initiatief van Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. Doelstelling van StudentsInc is het promoten en bevorderen van onderwijs in ondernemerschap. Bij StudentsInc kunnen studenten van UU, HU en UMC naast hun studie een eigen bedrijf starten. Ze krijgen daarbij kantoorruimte aangeboden en ook ondersteuning door coaches en andere ondernemers. Daarnaast ontwikkelt en geeft StudentsInc ondernemerschapsonderwijs en biedt ruimte aan ondernemende onderwijsprogramma’s van HU en UU.

StudentsInc bestaat uit een klein team wat bestaat uit een coördinator, verschillende coaches, de Student Board, een communitymanager en een Marketing & Communicatie collega.

De Stage

Ondernemerschap is de motor van verandering, dat begint het onderwijs ook steeds meer in te zien. Er komen inmiddels jaarlijks ruim 400 studenten over de vloer bij Studentsinc en er zijn doorlopend rond de 15 startups bij StudentsInc gehuisvest. Echter zijn wij nog niet erg bekend onder Utrechtse studenten en binnen het Utrecht Science Park. Daarom is het van belang dat we op de juiste manier communiceren via de meest aansprekende kanalen. Dat kan door het creëren van allerlei verschillende soorten content door het schrijven van online en offline artikelen of het schieten van filmpjes.

 

Binnen deze stage krijg je te maken met alle onderdelen van marketing en communicatie. Je krijgt de vrijheid om zelf met een voorstel te komen en eventueel zelfstandig aan een project te werken.

Verantwoordelijkheden

 • Ontwikkelen en uitvoeren van een content plan / communicatieplan voor al onze kanalen
 • Optimaliseren van informatie op de website
 • Organiseren van promotie campagnes voor onze evenementen
 • Creëren en uitzetten van marketing materiaal

Jij

 • Bent een ondernemende en zelfstandige persoonlijkheid
 • Bent erg goed in Nederlands en kan goed schrijven. Daarnaast spreek en schrijf je regelmatig in het Engels.
 • Hebt veel interesse en gevoel voor social media, marketing en communicatie
 • Bent creatief en kan bij voorkeur overweg met adobe photoshop/illustrator
 • bent graag aanwezig bij evenementen om inspiratie op te doen en verslag te doen
 • Minimaal 2e jaars student, bij voorkeur aan een communicatie of creatieve opleiding op HBO- of WO-niveau

 

Waarom StudentsInc?

 • StudentsInc gelooft in jouw kwaliteiten en geeft je daar ook de ruimte voor en de verantwoordelijkheid naar
 • Je krijgt de ruimte en invloed om jouw ideeën direct in de praktijk uit te proberen
 • Ruimte om te groeien en je persoonlijk te ontwikkelen
 • Gezelligheid en een leuke werksfeer
 • Donderdag middag borrels en gezamenlijke lunch met het team en de ondernemers van Studentsinc
 • Je doet een hoop kennis op over ondernemerschap en het runnen van een incubator
 • Mogelijkheid om daarna bij een startup of StudentsInc door te groeien
 • Stagevergoeding:
  • €225 p/m
  • €300 p/m voor afstudeerstage

 

Stageperiode: 3 tot 6 maanden

Aanvang: per direct

 

Heb je interesse? Stuur dan een mail met je sollicitatie naar info@studentsinc.nl of neem telefonisch contact op met Jedidjah Faber: 06-38763565

 

“De kennis die ik hier op heb gedaan is niet alleen waardevol voor mijn bedrijf, maar nu ik het een keer helemaal heb meegemaakt kan ik het vaker inzetten!” - Joost