Ook als student wil je er goed en verzorgd bij lopen. Zowel op het gebied van hygiëne als met je kleding. Met je kleding kan je namelijk laten zien wat je stijl is, het laat een stukje van jezelf aan de buitenwereld zien. Dan is het leuk als je merken draagt die je zelf mooi vindt of een goede uitstraling vindt hebben. Bij veel mannelijke studenten is het merk polo ralph lauren heren heel populair. Dit merk is opgericht in 1967 door niemand minder dan modeontwerper Ralph Lauren. Hij komt zelf uit New York en is zijn hele leven bezig geweest met mode. Hij begon met het ontwerpen van dassen en heeft dit later uitgebreid naar kleding en accessoires. De producten zijn te herkennen aan het kenmerkende logo. Dit logo is namelijk een polospeler die vaak op de borst van het product wordt afgebeeld. 

 

Kwalitatieve kleding 

Het merk Polo Ralph Lauren maakt veel overhemden, polo’s, petten en truien. Ze hebben ook wel wat broeken maar die zijn iets minder vertegenwoordigd dan de bovenkleding. Het merk en zijn producten staan voor hoogwaardige kwaliteit. Je weet dus dat deze producten lang meegaan, dat is ook een fijn idee wanneer je dit koopt. Vooral als je nu nog een student bent, je hebt nog een heel leven voor je liggen waarin het fijn is als je ook nog je kleding kan dragen. Ook straal je met Ralph Lauren kleren een moderne maar klassieke uitstraling uit. Dit helpt dus als je je ook serieus genomen wilt laten worden door je omgeving. 

 

Hoodies van Obey

Een ander merk waar je je als student goed mee kan kleden is het merk Obey. Dit merk is een stuk nieuwer en recenter opgericht, namelijk in 2001. Deze kunstenaar probeert via zijn kunst de wereld te verbeteren. De kleding wordt dus ook gebruikt om een boodschap aan de mensen te verspreiden. Een obey hoodie is dan vaak ook voorzien van een opvallende print. Hierdoor valt je hoodie ook goed op bij je omgeving. Je hebt zowel hele kleurrijke hoodies als zwarte hoodies. Je kan bij deze keuze vooral letten op welke kleuren je al in je kast hebt hangen. Het is namelijk fijn als je verschillende kleuren hoodies in je kast hebt hangen. Je kan ook verschillende merken en kledingstukken combineren om als student je stijl te laten zien aan de buitenwereld. Er zijn heel veel verschillende kledingstukken van beide merken te vinden.  Zowel voor studenten als voor als je daarna gaat werken. 

Leave a comment