Het is toch eigenlijk de droom van iedereen? Het rijden van mooie nieuwe auto’s voor weinig geld? Nou, het is mogelijk! Met shortlease kun jij genieten van de mooiste en nieuwste auto’s zonder dat je er bakken met geld voor hoeft te betalen. Zo kun jij nieuwe auto’s uitproberen voordat je ze koopt. Wil je meer weten? Lees dan verder voor de juiste informatie en dat is wel zo prettig.

Hoe werkt shortlease?

De naam zegt het eigenlijk al; bij een shortlease heb je een leaseovereenkomst voor een korte periode. Je kunt een shortlease al aanvragen vanaf dertig dagen. Na deze dertig dagen zou je het al dagelijks kunnen opzeggen. Zo kun jij dertig dagen lang, of langer, genieten van een auto en hem optimaal uitproberen, zonder dat je hem hoeft te kopen. Het voordeel van een shortlease is dat het voordelig in de kosten is. Je hoeft namelijk niks te regelen wat betreft onderhoud of verzekering. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is voor benzine! Ook is een shortlease auto over het algemeen handiger dan een huurauto, omdat de overeenkomst veel flexibeler is. Je bent niet voor een lange periode afhankelijk van de auto. Wanneer je dus de dertig dagen gehad hebt, dan kun je weer een andere auto proberen of kun je de beslissing maken om dezelfde auto te kopen als hij je beviel.

Ook voor bedrijven

Je kunt een shortlease prive dus gebruiken, maar je kunt het ook inzetten voor je bedrijf. Wanneer je een wagenpark aan het samenstellen bent, dan is het handig om ook te investeren in goede auto’s. Wanneer je shortlease auto’s uitprobeert dan kun je dus ook bepalen of een auto geschikt is voor jouw bedrijf en wagenpark. Als de auto’s niet bevallen dan kun je weer andere auto’s uitproberen. Dit is dus een super handige manier om goede auto’s te verzamelen voor het wagenpark van jouw bedrijf. Wanneer je een goed wagenpark hebt met auto’s die weinig onderhoud nodig hebben, dan is de investering zeker het geld waard. Geen enkel bedrijf wil natuurlijk te maken krijgen met onveilige auto’s, want het bedrijf is aansprakelijk voor ongelukken die op de weg gebeuren. Ook kan het hoog in de kosten oplopen wanneer er vaak onderhoud verricht moet worden aan een auto. Daarom kun je dus beter eerst gericht goede auto’s zoeken en dat is met shortlease dus mogelijk! Wij zouden daarom zeggen; probeer het eens uit!

Leave a comment