Je kunt eigenlijk niet meer om de chino broek heen; de afgelopen jaren is deze mooie broek enorm populair geworden. Dit is ook niet zo gek, want de chino broek biedt je enorm veel mogelijkheden op het gebied van (persoonlijke) stijl. Dit komt mede door het zeer diverse palet aan kleuren en de verschillende pasvormen. De meeste chino’s worden volledig gemaakt van katoen, waardoor de broek goed kan ademen en je het niet te warm krijgt, maar ook niet te koud wanneer het kwik daalt. De chino broek is een echte allrounder en is enorm hot, maar hoe kun je deze broek nu eigenlijk combineren? In dit blog lees je de beste tips! 

 

Zakelijk dragen van chino’s

Wil je een zakelijke look uitdragen of de chino graag aan naar een belangrijke meeting? Kies dan voor de combinatie van jouw chino een net overhemd van een effen kleur met een luxe uitstraling. Ook voor een iets meer casual chique look is de chino goed geschikt: combineer de chino met een casual overhemd met print of een kleur die lekker opvalt.

 

Een moderne look creëren met de chino

Wil je een hippe en meer on trend look creëren? Combineer je chino dan met een mooie coltrui, dus een trui met een hoge nek. Kies bijvoorbeeld voor een effen, donker gekleurde coltrui in combinatie met een grijze chino broek. Met een dergelijke look ben je in no time klaar om de deur uit te gaan. 

 

De chino stijlvol dragen naar uiteenlopende gelegenheden

Wil je de chino op een stijlvolle manier kunnen dragen naar tal van gelegenheden? Zorg dan dat je de chino combineert met een t-shirt en een nette colbert. Hiermee draag je de chino op een sportieve en toch representatieve manier. Zorg hierbij wel voor de juiste kleurcombinaties en blijf weg van t-shirts met drukke prints of heftige kleuren. Kleuren die je juist wel wil dragen zijn zwart, marineblauw of wit bij een beige kleurige chino. Zo zie je er snel stijlvol en verzorgd uit. Doe je je colbertje uit? Dan is jouw beige gekleurde chino in combinatie met een donker gekleurd shirt een wat meer stoere look en ook prima geschikt voor een avondje in de club. Je maakt deze look helemaal af met een mooi horloge en de juiste schoenen. Kies hierbij voor sportief ogende schoenen in neutrale kleuren. 

 

Hopelijk helpen bovenstaande tips je op weg bij het stijlvol combineren van jouw chino, zodat jij hem altijd draagt met klasse! Hoe draag jij je chino het liefst?

Leave a comment