Heb jij een nieuw hoesje voor je telefoon nodig en wil je een uniek exemplaar, of ben je op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeautje voor een vriend(in), familielid of collega? Denk eens aan het ontwerpen van een telefoonhoesje! Door zelf een telefoonhoesje te creëren met een volledig eigen design, maak je een uniek cadeau of een unieke accessoire voor jezelf. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan vooral verder! 

 

Telefoonhoesje met eigen ontwerp

Het zelf ontwerpen van een telefoonhoesje klinkt ingewikkeld, maar is eigenlijk enorm simpel! Op de website van case24.com kun je dit namelijk enorm gemakkelijk doen! 

Het gaat als volgt: ten eerste kies je het merk van de telefoon waarvoor je het hoesje gaat maken, waarna je het model van de telefoon invoert. Op de website kun je onder meer een telefoonhoesje ontwerpen voor een Apple, Samsung, Sony, LG, HTC of Huawei telefoon. Er zijn nog tal van beschikbare hoesjes voor andere merken en modellen telefoons beschikbaar. Vervolgens kies je het soort hoesje uit. Hierbij kun je kiezen voor het ontwerpen van bijvoorbeeld een wallet case, een softcase, een heavy duty case en een cross body case. Heb je het type hoesje uitgekozen? Dan kun je nu jouw eigen foto of afbeelding gaan uploaden en deze in de gewenste grootte op het hoesje plaatsen. Je kunt het telefoonhoesje met foto precies zo maken zoals jij wil, door de foto te draaien, te verplaatsen en van grootte te laten veranderen.

 

Zakelijk telefoonhoesje laten bedrukken

Wil je zakelijk een telefoonhoesje laten bedrukken? Dit kan op de website van Case 24 al vanaf tien telefoonhoesjes. Ben je klaar met het ontwerpen? Dan klik je simpelweg op bestellen en wordt het telefoonhoesje binnen één à twee werkdagen bij je thuis afgeleverd. 

 

Is jouw design klaar? Deel je telefoonhoesje op Instagram! 

Heb jij je mooie en unieke telefoonhoesje ontworpen? Dan is het hoesje bij ontvangst gelijk klaar voor gebruik of om cadeau te doen aan die ene vriend(in), dat ene familielid of die leuke collega. Wil je jouw persoonlijke design online delen? Dan kun je dit op instagram doen met de hashtag #Case24. Op zoek naar inspiratie? Onder deze hashtag op Instagram vind je ook toffe andere designs van mensen die je voorgingen bij het maken van een eigen design terug. 

 

 

Leave a comment